Bouw en renovatie

Uw partner voor sanitaire voorzieningen op de bouw

Op de bouw wilt u alles graag zo efficiënt mogelijk regelen. U zit dan niet te wachten op werknemers die de bouwlocatie verlaten om even hun behoefte te gaan doen. Een mobiel toilet is dan een goede oplossing.

Variant-Verhuur heeft zich specifiek gericht op de verzorging van tijdelijk sanitair voor de bouw. Onze service-wagens zorgen ervoor dat diverse bouwlocaties in Zuid-Oost Nederland wekelijks worden voorzien van nette en schone toiletten. Met één telefoontje nemen we ook uw bouwlocatie op in onze route. 

Werkwijze:

Variant-Verhuur werkt met een dagelijks routeschema voor Zuid-Oost Nederland. Op de dag dat uw locatie gepland staat, plaatst Variant-Verhuur de toiletvoorzieningen op de bouwlocatie. De plaats waar de toiletvoorzieningen komen te staan dient goed bereikbaar te zijn voor onze service-wagen. 

Het toilet wordt in ons wekelijks reinigingsschema opgenomen. Op de servicedag komt onze service- wagen de toiletten legen en met hoge druk reinigen. De bouwtoiletten worden weer gevuld met milieuvriendelijke vloeistof. Tevens vult Variant-Verhuur de geurblokken aan bij de urinoirs en voorziet elk toilet van twee rollen toiletpapier. 

Deze service blijft wekelijks doorlopen tot het einde van de overeenkomst.

Afspraken:

  1. Toiletcabines worden geplaatst in onze vaste dagelijkse routes.
  2. Voor plaatsingen en ophalen buiten de standaard dagelijkse routes worden extra kosten berekend.
  3. De toiletvoorzieningen dienen op een goed bereikbare plaats voor onze service-wagen geplaatst te worden.
  4. Plaatsingsweek is de 1ste huurweek en de ophaal week is de laatste huurweek
  5. Bij korte plaatsingen wordt minimaal 3 maal het tarief berekent.
  6. Bij schade aan een toiletcabine zijn de kosten voor de huurder, hiervoor kunt u zich verzekeren voor € 1,50 per week per toiletcabine.
  7. Wekelijkse service beurt is bij de prijs inbegrepen.

Wilt u graag advies of een offerte?

Neem dan contact op met Variant-Verhuur Toiletservice.