Over ons

Toiletvoorzieningen voor de bouw, evenementen en het feestje thuis.

Variant Verhuur Toiletservice. Het bedrijf is te verdelen in twee afdelingen en wel bouw- en evenemententoiletten. Het heeft beide zijn eigen behoefte en verzorging nodig maar wat voorop staat is hygiëne.

Voor de bouw hebben we de mobiele toiletten die we in heel Brabant en een deel van Gelderland en Limburg plaatsen en wekelijks reinigen. Dit doen we met reinigingswagens die speciaal hiervoor zijn ingericht. Deze rijden dagelijks vaste routes om de toiletten schoon en netjes te houden. Dit is ook waar we voor staan dat dit ook iedere week wordt uitgevoerd om die hygiëne te waarborgen. Onze klanten bestaan grotendeels uit de hoofdaannemers op de bouw maar ook tuindersbedrijven, stratenmakers of schilderbedrijven huren bij ons sanitaire voorzieningen.

Evenementen en een feestje thuis heeft weer een hele andere invulling nodig. Hoeveel personen komen er, hoe is de afvoer geregeld, is er behoefte aan extra water aanvoer. Hierin kunnen wij een juist advies geven over wat de mogelijkheden zijn. Meedenken over een passende mobiele toiletvoorziening. Een luxe toiletwagen, een kros en mobiele toiletten. Dat blijkt ook uit onze tevreden klanten zoals toilet voorzieningen op kermissen in de regio o.a. Pinksterrace Oss, Uden On Ice, Hedel paardenmarkt, De Nijmeegse 4-daagse, enz. Hier komen we jaarlijks terug omdat men onze service kent en waardeert.

Het toilet altijd op de achtergrond aanwezig maar o zo belangrijk dat deze schoon en zuiver zijn.  Variant-Verhuur begrijp dit en heeft daarbij de passende oplossing voor iedere situatie. Met gemotiveerde mensen gaan we voor een correcte verzorging van uw toiletvoorziening.